Teikas Gaisma

3/29/2011

Triecienspēka grupējumu slaktiņš


Atzīmējot piekto pastāvēšanas sezonu, snovborda un skeitborda žurnāls „Triecienspēks” aicina uz „Triecienspēka grupējumu slaktiņu” 2. aprīlī, Milzkalnā
„Triecienspēka” grupējumu slaktiņš ir populārākais un lielākais ikgadējais snovborda pasākums Latvijā, tas ir snovborda karnevāls, kurā kopā sanāk snovbordisti no visas Latvijas, lai pavadītu lielisku dienu uz kalna. Šogad tas notiks jau septīto reizi, iepriekš šis pasākums sportistu aprindās bijis zināms kā „Granade grupējumu slaktiņš”.

Katrs snovborda grupējums aicināts izvirzīt četrus pārstāvjus, kas karnevālā aizstāvēs sava kluba godu, komandai jābūt tērptai saskaņotos tērpos.

Pieteikt grupējuma dalību „Triecienspēka grupējumu slaktiņā” varēs pasākumā uz vietas. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 13:13. Reģistrācija sākot no 12:00 .

Karnevāla dalībnieku sniegumu vērtēs profesionālā „Triecienspēka” žūrija un šogad labākie tiks apbalvoti kategorijās „Dienas Slakteris” (dienas labākais braucējs), „Dienas Slaktere” (dienas labākā braucēja), „Labākā Triecienvienība” (sportiskākā komanda), „Labākā kostīmu brigāde” .

Dalība : Pacēlājs + dalība 6.ls bez terpa 7.ls

Transports - plkst. 10:00 no Origo izbrauks Snovborda skolas buss. Tas aizved uz sacensībām un pēc sacensībām atvedīs atpakaļ uz Rīgu. Rezervēt vietas var pa 27028472 Kristīne .

Atbalsta: "Triecienspēks", "Boardstickers" un „Red Bull”.

Nav komentāru: