Teikas Gaisma

12/13/2010

17.decembrī Triecienspēka Donate Party @MONSTERparks



17.decembrī Triecienspēka Donate Party @MONSTERparks

Kādā saulainā 2006.gada marta dienā Rīgas centrā pie dažādiem vēsturiskiem skeitborda spotiem bija manāmi pulcējamies un skeitojot vairāki jaunieši. It kā parasta diena, tomēr īpaša no vēstursikā viedokļa – pilnīgi par baltu velti tika izdalīts svaigi iespiestais un pirmais autentiskais “dēļu sportu” žurnāls Latvijā – “Triecienspēks”.

Kopš tā laika ar snovbordu, skeitbordu un citiem dēļu sporta veidiem esam apceļojuši gandrīz pus pasauli, pabijuši dažādās eksotiskās vietās, esam tuvāk iepaziņuši mūsu skeiterus, snoverus, joprojām braukājošos un nu jau leģendas statusu iemantojušās personības. Mēs ticam, ka tam visam ir vēsturiska vērtība un ļoti ceram, ka jums reizi pa reizei atrodas laiks pāršķirstīt vecos nummurus un pakavēties šajās sajūtās.

Šobrīd esam pabeiguši darbu pie 14.nummura, bet mazliet pietrūkst finansējuma tā iespiešanai. Vēlamies saorganizēt šim nolūkam speciālu pasākumu un lūgt visu draugu palīdzību. Aicinām visus 17.decembrī uz Triecienspēka Donate Party MONSTERparkā, kurā tiks vākti ziedojumi jaunajam žurnālam. Jaunajā nummurā varēs lasīt interviju ar skeitbordistu Artūru Nilovu, uzzināsiet par snovbordu Irānā un daudz ko citu, kas intresē skeiterus un snoverus.

Jau no 17:00 ikviens skeitbordists tiek aicināts uz Triecienspēka video spēles “Spēka Spēle” atlases sacensībām, kas norisināsies pēc Game of Skate principa.

Ap 21:00 uz lielā ekrāna piedāvāsim noskatīties – ToyMachine video “Brainwash”.

Pēc tam ballīte ar DJ Uģi no Veto.

Un tas nebūtu skeiteru/snoveru pasākums bez beerponga!

17.decembrī MONSTERparkā, Kroņu ielā 13A
Ieeja Ls1 = Free Drink!
Afterparty 18+

Ar cieņu,
Triecienspēks

Atbalsta: STATS Serviss un MONSTERparks

Nav komentāru: